Seiki Soho helpt mensen hun fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid te verbeteren. Deze manier van levensenergie begeleiden is ontwikkeld door Sensei Akinobu Kishi, een voormalige Shiatsu-therapeut uit Japan. Hij gebruikt minimale Zen-technieken om maximale effecten te bereiken.

 

Wat doet  Seiki?

Seiki Soho brengt mensen weer in contact met zichzelf en hun eigen energie. Een behandeling begint met diepe ontspanning waardoor het lichaam een verhoogde gevoeligheid krijgt voor blokkades. Seiki Soho leert mensen die blokkades zelf los te laten; het lichaam en het evenwicht beginnen zichzelf te corrigeren en herstellen.

 

Hoe werkt Seiki?

Een Seiki-consult is een energetische begeleiding naar welzijn en gezondheid. Door intuïtief aanvoelen en aanraken helpt de Seiki-behandelaar de cliënt blokkades in zichzelf aan te voelen en deze los te laten. Dit gebeurt zonder oefeningen of aanwijzingen. Het resultaat is een diepe ontspanning en een sterkere binding tussen lichaam en geest. Seiki Soho is niet sturend of stimulerend. De behandelaar heeft alleen een begeleidende rol en ondersteunt het zelfgenezend vermogen. Een consult duurt ongeveer een uur.

 

Seiki behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.